Aguoniniai ryžiai

    0
    153

    Taip paruošti ryžiai gaunasi kvapnūs, birūs ir labai skanūs.

    Atsispausdinti receptą
    Aguoniniai ryžiai
    Patiekalas Antri patiekalai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Antri patiekalai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Ryžius gerai nuplauname ir nusausiname.
    2. Keptuvėje arba puode įkaitiname 1-2 v.š. aliejaus, suberiame aguonas ir maišant kepame, kol pradės skleistis aguonų aromatas.
    3. Suberiame ryžius ir maišant kepame 1 min.
    4. Užpilame verdančiu vandeniu, pasūdome, uždengiame dangčiu ir verdame apie 15-20 minučių.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą