Avižiniai krekeriai

    0
    233

    Atsispausdinti receptą
    Avižiniai krekeriai
    Servings
    Ingredients
    Servings
    Ingredients
    Instructions
    1. Į dubenį beriame miltus, druską ir permaišome.
    2. Į miltų mišinį pilame aliejų ir triname pirštais.
    3. Pilame vandenį ir užmaišome tešlą.
    4. Tešlą padaliname į 2 dalis (nebūtinai, bet man taip buvo patogiau), plonai (2-3 mm) iškočiojame ir išspaudžiame krekerius norimos formos.
    5. Krekerius dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
    6. Tiekiame vietoje duonos sumuštiniams, su humusu ar kt.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą