Avokadų „majonezas“

    0
    13122

    Šis padažas yra ne tik skanesnis už tradicinį majonezą, bet ir sveikesnis. Paruošiamas labai greitai ir lengvai, o jau naudojimo galimybės tikrai neribotos. Aš pasidariau sumuštinį: juoda duona, avokadų „majonezas“, vegetariškas „netikras zuikis“.

    Atsispausdinti receptą
    Avokadų "majonezas"
    Patiekalas Padažai
    Servings
    Ingredients
    Patiekalas Padažai
    Servings
    Ingredients
    Instructions
    1. Į maisto smulkintuvą sudedame avokadus, garstyčias, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, įpilame citrinos sulčių ir sutriname iki vientisos masės.
    2. Avokadų masę dedame į nedidelį dubenėlį, įpilame alyvuogių aliejaus ir gerai permaišome.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą