Bananų ir morkų pyragas

    0
    352

    Kepdama šį pyragą nieko labai ypatingo aš nesitikėjau. Tiesiog norėjosi kažko paprasto, lengvai pagaminamo ir skanaus prie puodelio arbatos. Be to tai dar ir puikus būdas sunaudoti pernokusius bananus. Rezultatas nepakartojamas – purus, minkštas, drėgnas pyragas su lengva citrusine nata. 

    Atsispausdinti receptą
    Bananų ir morkų pyragas
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Morkas sutarkuojame smulkia tarka.
    2. Bananus sutriname su cukrumi.
    3. Bananų masę pilame į dubenį, dedame tarkuotas morkas, citrinos žievelę, pilame sviestą, 3 v.š. citrinos sulčių ir permaišome.
    4. Sodą nugesiname 1 a.š. citrinos sulčių ir pilame į bananų-morkų masę.
    5. Beriame miltus ir užmaišome tešlą.
    6. Paruoštą tešlą dedame į išklota kepimo popieriumi formą.
    7. Pyragą kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 min. (tikriname mediniu pagaliuku. Ištrauktas turi būti sausas).
    Recipe Notes
    1. Kepimo formą 20 cm.
    2. *Stiklinė 250 ml.
    3. Sviestą galima pakeisti kokosų aliejumi.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą