Briuselio kopūstai pomidorų padaže

    0
    2948

    Jums nepatinka briuselio kopūstai? Jus tiesiog nemokate jų gaminti (čia aš apie save) 🙂 Ši nuostabi daržovė ilgam buvo patalpinta į mano juodąjį produktų sąrašą, kol vyras vietoje brokolių neatnešė briuselių. Dabar briuselio kopūstai yra reabilituoti. Gaminsiu dar ir dar!

    Atsispausdinti receptą
    Briuselio kopūstai pomidorų padaže
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Nuo pomidorų nuimame odeles ir sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
    2. Smulkiai supjaustome čilį ir imbierą.
    3. Briuselio kopūstus nuplauname, nuimame pažeistus lapelius ir didesnius supjaustome į 2 dalis.
    4. Į puodą įpilame vandens, pagardiname druska ir užverdame. Dedame kopūstus ir verdame 3-5 minutes.
    5. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame garstyčių sėklas ir uždengiame dangčiu. Kai sėklos nustos spragsėti, dedame imbierą, čilį, aguonas ir maišant kepame apie minute.
    6. Beriame prieskonius (asafetidą, kalendrą, ciberžolę) ir maišant kepame kelias sekundes. Įpilame pomidorų tyrę, pagardiname druska ir cukrumi.
    7. Į keptuvę dedame kopūstus ir troškiname ant silpnos ugnies 10-15 min. Likus 5 min iki troškinimo pabaigos pagardiname prieskonių mišiniu "Sambar Masala".
    8. Troškinį tiekiame šiltą su ryžiais.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą