Bulvių apkepas „Alu Gauranga“

    0
    2955

    „Auksines bulvytes“ (gauranga vert. – auksas). Apkepas gaunasi skanus, sotus ir pasakiškai kvapnus. Puikiai tiks savaitgalio pietums ar net šventiniams stalui.

    Atsispausdinti receptą
    Bulvių apkepas "Alu Gauranga"
    Patiekalas Antri patiekalai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Antri patiekalai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Bulves nulupame ir plonai supjaustome.
    2. Panyrą supjaustome kubeliais.
    3. Grietinę sumaišome su 1 v.š. ciberžolės.
    4. Dubenelyje sumaišome visus likusius prieskonius.
    5. Kepimo formą ištepame aliejumi arba sviestu. Dedame 1/3 bulvių ir apibarstome 1/3 prieskonių.
    6. Dedame 1/3 panyro.
    7. Ant viršaus pilame 1/3 grietinės ir paskirstome.
    8. Sluoksnius kartojame dar 2 kartus.
    9. Ant apkepo viršaus dedame gabaliukais pjaustytą sviestą.
    10. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
    Recipe Notes
    1. Kepimo forma 34*21.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą