Cukinijų, morkų ir panyro troškinys

    0
    1072

    Šis skanus, lengvai ir greitai paruošiamas troškinys puikiai tinka ir pietums, ir vakarienei. Tik jei vakarienė vėlyva, panyrą geriau nedėti, nes sūris sunkiai virškinamas.

    Atsispausdinti receptą
    Cukinijų, morkų ir panyro troškinys
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Paruošiame prieskonius.
    2. Morką supjaustome smulkiai kubeliais
    3. Supjaustome cukiniją.
    4. Kubeliais supjaustome panyrą.
    5. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi, beriame kalendrą, kuminą, bei ciberžolę ir maišant kepame kelias sekundes. Dedame morką, permaišome, įpilame 50 ml vandens ir troškiname ant vidutinės ugnies 5 min.
    6. Dedame cukiniją ir maišant kepame 10 minučių
    7. Į keptuvę dedame panyrą, pagardiname druska, Sabji masala ir maišant kepame dar 5 minutes.
    8. Tiekiame šiltą su ryžiais, grikiais ar bulvėmis
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą