Dal Tarkari

    0
    220

    Labai skani, kvapni ir soti sriuba.

    Atsispausdinti receptą
    Dal Tarkari
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Paruošiame prieskonius.
    2. Į puodą pilame vandenį, dedame cinamono lazdelę, lauro lapus ir užverdame.
    3. Kai vanduo užverda, beriame į puodą gerai perplauta dalą. Užverdame, sumažiname ugni ir verdame 20 minučių (nuiminėjame susidariusias putas).
    4. Supjaustome daržoves.
    5. Daržoves beriame į sriubą ir verdame dar 15-20 minučių.
    6. Keptuvėje įkaitiname 1 v.š. aliejaus arba ghi. Beriame kumino sėklas, maišant kepame apie 20 sekundžių. Beriame likusius prieskonius ir maišant kepiname dar kelias sekundes. Prieskoniais pagardiname sriuba ir verdame dar 3-4 minutes.
    Recipe Notes
    1. Mung dalą reikėtu pamirkyti mažiausiai 2 val.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą