Flammkuchen

    0
    541

    arba „Liepsnojantis pyragas“ iš Elzaso. Traškus pagrindas ir sultingas įdaras. Skanumėlis! Pagaminamas labai greitai, o suvalgomas dar greičiau. Paplotėlis valgomas karštas, tad atsargiau 🙂 Aš dariau iš to ką radau šaldytuve: marinuoti agurkai, marinuoti pievagrybiai ir paprika.

    Atsispausdinti receptą
    Flammkuchen
    Patiekalas Kepiniai, Užkandžiai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Kepiniai, Užkandžiai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Miltus permaišome su prieskoniais.
    2. Į dubenį pilame vandenį, beriame druską, miltus ir užmaišome tešlą.
    3. Tešlą padaliname į 4 dalis. Kiekvieną plonai iškočiojame (kol vieną kočiojau, likusią tešlą įdėjau į maišelį).
    4. Tešlą dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos (vienu kartu kepiau du paplotėlius), aptepame grietine, dedame įdarą ir apibarstome sūriu.
    5. Paplotėlius kepame iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių (kol kepė pirmi, paruošiau likusius).
    6. Tiekiame iš karto. Paplotėliai skanūs, kol yra karšti.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą