Gaspačio

    0
    2952

    Pagaliau karaliauja skaniausių, šviežiausių daržovių metas. Laikas ruošti ispanišką šaltsriubę – gaspačio 🙂
    Šį kartą gaminau laikydamasi ajurvedos mitybos taisykles, todėl nedėjau svogūno, česnako, o actą pakeičiau žaliosios citrinos sultimis. 
    Labai skanu ir gaivu! Jei norite pavalgyti sočiau, padarykite prie šios nuostabios sriubos skrebučius  su mocarelos sūriu.

    Atsispausdinti receptą
    Gaspačio
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Pomidorus įpjauname kryžiuku, užpilame verdančiu vandeniu, palaikome 1-2 minutes, perliejame šaltu vandeniu ir nuimame odelę.
    2. Daržoves supjaustome nedideliais gabaliukais ir beriame į virtuvinį kombainą.
    3. Pagardiname druska, pipirais, įpilame alyvuogių aliejų ir citrinos sultys.
    4. Susmulkiname iki vientisos masės.
    5. Sriubą dedame į šaldytuvą ir palaikome 1 valandą.
    Recipe Notes
    1. Prieš valgant palaikykite sriuba 15 min kambario temperatūroje.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą