Grikių miltų sausainiai a la Sables

    0
    301

    Vis dažniau stengiuosi pakeisti kvietinius miltus kitais. Ir šiuo atveju grikių miltai puikiai pakeitė kvietinius. Man šie sausainiai labai patiko. 

    Atsispausdinti receptą
    Grikių miltų sausainiai a la Sables
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    Ingredients
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    Ingredients
    Instructions
    1. Miltus permaišome su cukrumi bei sviestu ir užmaišome tešlą sausainiams.
    2. Suteikiame pailgą formą ir įsukame į plėvelę. Tešlą dedame į šaldytuvą 15-20 minučių.
    3. Ištraukiame ir supjaustome.
    4. Sausainius dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į sausainio centrą įlašiname lašelį sirupo, dedame riešutą.
    5. Sausainius kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-15 min.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą