Humusas su keptomis paprikomis

    0
    471

    Humusas yra fantastiškai skanus ir labai greitai paruošiamas užkandis. Mėgstu jį valgyti su daržovėmis, lavašu, tepti ant duonos. Šį kartą nusprendžiau paįvairinti klasikinį receptą ir įdėjau orkaitėje keptą papriką. Ir skanu, ir spalva gavosi labai graži.  Valgėm su namie kepta indiška sluoksniuota duona – „Paratha“. 

    Atsispausdinti receptą
    Humusas su keptomis paprikomis
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Visus ingredientus sudedame į virtuvinį kombainą ir sumalame iki vientisos masės, jei humusas gaunasi per tirštas, įpilame šiek tiek virinto vandens (užtepo konsistencija turėtu būti panaši į pomidorų pastą).
    2. Tiekiant humusą, apibarstome paprikos milteliais (tai nėra būtina, bet taip tiesiog skaniau) ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
    Recipe Notes
    1. Recepte nurodytus prieskonius galite pakeisti prieskonių mišiniu „Garam masala“.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą