Karamelizuoti baklažanai

    0
    348

    Aš labai mėgstu baklažanus, bet ne visada skaniai gaunasi. Ar tai labai kaprizinga daržovė, ar man tiesiog nesiseka susidraugauti. Šitaip gaminti baklažanai gavosi puikiai. 

    Atsispausdinti receptą
    Karamelizuoti baklažanai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Baklažanus supjaustome juostelėmis.
    2. Dedame į kiaurasamtį, apibarstome druska (1/2 v.š.). Po 10 minučių perplauname ir nusausiname.
    3. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame baklažanus ir ant vidutinės ugnies maišant kepame 10 minučių.
    4. Beriame cukrų, pilame sojų padažą, citrinos sultys, permaišome ir maišant kepame, dar apie 10-15 minučių. Nuimame nuo ugnies, kai baklažanai bus minkšti.
    5. Tiekiame šiltus su ryžiais.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą