Kichari

    0
    74

    Labai skanus ir maistingas valgis, suteikiantis organizmui jėgų ir tvirtumo.

    Atsispausdinti receptą
    Kichari
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Užverdame 1,5 l vandens, beriame nuplautus ryžius ir dalą. Sumažiname ugnį ir verdame apie 40 minučių arba kol vanduo susigers. Pasūdyti reikėtu po 10-15 min. virimo arba pabaigoje.
    2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname 1 v.š. ghi, beriame garstyčių sėklas, uždengiame dangčių. Kai sėklos nustos spragsėti, beriame kuminą ir maišant kepame kelias sekundes. Dedame smulkiai supjaustytą imbierą ir beriame kitus prieskonius, maišant kepiname 5 sekundes.
    3. Likus 5 min. iki ryžių-dalo virimo pabaigos, dedame į puodą pakepintus prieskonius ir gerai permaišome. Galima pagardinti prieskoninėmis žolelėmis (krapais, petražolėmis, kalendra).
    Recipe Notes
    1. Spindulines pupuoles pamirkyti 6 val. arba per naktį.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą