Kreminė žiedinių kopūstų sriuba

    0
    414

    Kreminės konsistencijos ir švelnaus skonio sriuba. Lengvai ir greitai paruošiama. O jei pagardinsite pelėsiniu sūriu ir prie jos iškepsite nuostabių sūrio bandelėlių

    Atsispausdinti receptą
    Kreminė pievagrybių sriuba
    Patiekalas Sriubos
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Žiedinį kopūstą smulkiai supjaustome.
    2. Puode įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame žiedinį kopūstą ir maišant kepame 5 min. Įpilame 100 ml vandens ir troškiname 10 min.
    3. Kitame puode ištirpiname sviestą, beriame miltus ir maišant kepame 1 minutę. Po trupučiuką pilame karštą sultinį ir užverdame.
    4. Į puodą su sultiniu dedame žiedinius kopūstus, užverdame ir sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
    5. Puodą su sriubą grąžiname ant viryklės, pagardiname prieskoniais ir druska. Užverdame ir verdame apie 10 min.
    6. Į sriubą pilame grietinėlę, užverdame ir nukeliame nuo ugnies.
    7. Tiekiame šiltą.
    Recipe Notes
    1. Vietoje žiedinių kopūstų galima naudoti brokolius, moliūgą, pievagrybius.
    2. Tiekiant, pagardinkite sriubą džiūvėsėliais, sėklomis arba pelėsiniu sūriu.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą