Lietiniai

    0
    692

    Išrūgas, kurios liko nuo panyro gaminimo galima panaudoti sriuboms, padažams, blynams, troškiniams ir t.t. Šį kartą jas panaudojau puikiems lietiniams.

    Atsispausdinti receptą
    Lietiniai
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Instructions
    1. Į dubenį pilame išrūgas. Beriame cukrų, druską, sodą ir gerai išmaišome.
    2. Beriame miltus ir užmaišome tešlą lietiniams. Įpilame 2 v.š. aliejaus ir permaišome dar kartą.
    3. Kepame įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
    4. Tiekiame šiltus su grietine, sviestu, uogiene, saldintu kondensuotu pienu ar sirupu.
    Recipe Notes
    1. Jei išrūgas imsite iš šaldytuvo, pašildykite iki kambario temperatūros.
    2. Prieš kepant pirmą blyną, keptuvę lengvai ištepiau aliejumi. Daugiau man aliejaus neprireikė.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą