Moliūgų sklindžiai su kario prieskoniais

    0
    1857

    Neįprasti, pikantiški ir labai skanūs moliūgų sklindžiai.

    Atsispausdinti receptą
    Moliūgų sklindžiai su kario prieskoniais
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Moliūgą smulkiai sutarkuojame.
    2. Beriame prieskonius, druską ir gerai permaišome.
    3. Beriame miltus ir užmaišome tirštą tešlą sklindžiams.
    4. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuve, pilame 1-2 v.š. aliejaus ir šiek tiek sumažiname ugnį (pas mane 5 iš 9). Dedame po šaukštą tešlos ir uždengiame keptuvę dangčių. Sklindžius apverčiame ir kepame iki auksinės spalvos (dangčiu uždengti nereikia).
    5. Tiekiame šiltus su grietine.
    Recipe Notes
    1. Aš naudojau šviesius speltų miltus ir avinžirnių, bet galite naudoti tik kvietinius arba tik avinžirnių.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą