Morkų keksas

    0
    3143

    Tobulas morkų keksas! To-bu-las! Neturiu daugiau ką ir pridurti. Galima įdėti daugiau įvairių prieskonių, džiovintų vaisių, riešutų ir bus prabangus keksas šventiniam stalui.

    Atsispausdinti receptą
    Morkų keksas
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Sutarkuojame morką.
    2. Nuo riešutų nuimame odeles ir sukapojame.
    3. Miltus persijojame su cinamonu, druska, kepimo milteliais ir soda.
    4. Dubenyje gerai permaišome kondensuotą pieną, kefyrą, aliejų, actą ir vanilės ekstraktą.
    5. Beriame miltų mišinį ir gerai permaišome.
    6. Beriame morkas, riešutus, razinas ir permaišome.
    7. Tešlą dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
    8. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-60 minučių (tikriname mediniu pagaliuku).
    9. Keksą 10 minučių palaikome formoje, ištraukiame, atvėsiname ir mėgaujamės.
    Recipe Notes
    1. Kepimo forma 11*24.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą