Nealkoholinis „Glintwein“

    0
    590

    Aromatingas, kvapnus, šildantis ir labai skanus gėrimas! 

    Atsispausdinti receptą
    Nealkoholinis "Glintwein"
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Paruošiame prieskonius.
    2. Į puodą pilame vandenį, dedame uogas, prieskonius, užverdame ir verdame 5 minutes.
    3. Apelsiną supjaustome ir dedame į puodą arba išspaudžiame sultys ir pilame į puodą (aš taip ir padariau), pagardiname cukrumis ir palaikome 10-15 minučių.
    4. Išpilstome ir mėgaujamės.
    Recipe Notes
    1. Šiam gėrimui tiks ir kitos uogos.
    2. Galima papildomai pagardinti pusės citrinos griežinėliais arba sultimis.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą