Olandiškas obuolių pyragas

    0
    392

    Dažniausiai gaminu pyragus, kurie užima mažai laiko. Viską sumetei, suplakei, pašovei į orkaitę ir pyragas ant stalo. Bet kartais norisi pažaisti virtuvėje. Šis pyragas tikrai vertas sugaišto laiko. 

    Atsispausdinti receptą
    Olandiškas obuolių pyragas
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Į didelį dubenį beriame miltus, 150 g cukraus ir dribsnius. Pilame sviestą ir triname tarp pirštu, kol gausis trupiniai.
    2. Atidedame į šalį 1/3 trupinių, o kitus paskleidžiame tolygiai kepimo formoje.
    3. Nulupame obuolius, supjaustome kubeliais ir apšlakstome citrinos sultimis.
    4. Į nedidelį puodą pilame vandenį, beriame 50 g cukraus, krakmolą, cinamoną ir permaišome. Dedame ant viryklės ir maišant verdame kol užvirs. Verdame tol, kol sutirštės. Dedame vanilės pastą, permaišome ir nuimame nuo ugnies.
    5. Krakmolą pilame ant obuolių ir permaišome.
    6. Įdarą dedame ant tešlos pagrindo ir apibarstome likusiais trupiniais.
    7. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 min.
    8. Pyragą pilnai atvėsiname ir tiekiame.
    Recipe Notes
    1. Kepimo forma 26 cm.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą