Pikantiška kinrožių arbata

    0
    185

    Malonaus aromato ir skonio rūgšti arbata, šiek tiek dvelkianti spanguolėmis. Augalas, dar vadinamas Sudano rože arba karkade, paplitęs Šiaurės Afrikoje, Tailande, Karibų salose, Pietų Amerikoje.

    Atsispausdinti receptą
    Pikantiška kinrožių arbata
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Į puodą dedame džiovintas kinrožes ir prieskonius.
    2. Įpilame vandenį ir užviriname.
    3. Išjungiame, uždengiame ir taip palaikome apie 10 minučių.
    4. Arbatą išpilstome į puodelius, pagardiname cukrumi arba medumi bei citrinos griežinėliais.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą