Pomidorų čatnis

    0
    1752

    Šis čatnis labai panašus į pomidorų padažą, tik žymiai skanesnis. Tiks picoms, troškiniams, sriuboms, makaronams. Mes valgėm su indiškais paploteliais įdarytais žiediniais kopūstais.

    Yra sakoma, kad čatnis yra toks aštrus, kad vos gali jį valgyti ir toks saldus, kad negali jo nevalgyti.

    Atsispausdinti receptą
    Pomidorų čiatnis
    Patiekalas Padažai
    Servings
    Ingredients
    Patiekalas Padažai
    Servings
    Ingredients
    Instructions
    1. Paruošiame ingredientus.
    2. Smulkiai supjaustome pomidorus.
    3. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Beriame Urad dalą, Chaną dalą, ožragės sėklas ir maišant kepame 3-5 min.
    4. Į keptuvę dedame pomidorus,smulkiai supjaustytą imbierą ir maišant troškiname 10 minučių.
    5. Beriame likusius prieskonius, druską bei cukrų ir gerai permaišome.
    6. Šiek tiek atvėsusi padažą sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
    7. Tiekiame prie įvairių kepsnelių, keptų bulvių, makaronų ar ryžių.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą