Purūs sklindžiai su kefyru ir morkomis

    0
    228

    Jau senokai šie blynai apsigyveno mano norų sąrašiuke ir pagaliau prisiruošiau pagaminti. Minkšti, pūrus ir labai skanūs.

    Atsispausdinti receptą
    Purūs sklindžiai su kefyru ir morkomis
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Instructions
    1. Morką sutarkuojame smulkia tarka.
    2. Į dubenį pilame kefyrą, beriame cukrų, sodą, druską ir permaišome.
    3. Beriame miltus ir gerai permaišome.
    4. Dedame tarkuotą morką ir užmaišome tešlą sklindžiams. Tešla gaunasi gan tiršta.
    5. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę su 1 v.š. aliejaus arba ghi.
    6. Šaukštu dedame tešlą (1 v.š. vienam blynui), kai blyno paviršius pasidengs sproginėjančiais oro burbuliukais, blyną apverčiame ir apkepame kitą pusę.
    7. Tiekiame šiltus su uogiene, sirupu ar grietine.
    Recipe Notes

    *Stiklinė 250 ml.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą