Pyragas su sūriu

    0
    200

    Pyragas sūrio mėgėjams. Kadangi pyragas valgomas šaltas, tai tinka kaip užkandis ant šventinio stalo arba galima įsidėti į darbą. Tešla yra labai lengvai pagaminama ir skani, tai manau, galima panaudoti ir kitokiems pyragams. Jei įdaras, bus saldus, įdėkite daugiau cukraus. 

    Atsispausdinti receptą
    Pyragas su sūriu
    Patiekalas Kepiniai, Užkandžiai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Kepiniai, Užkandžiai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Iš pradžių ištirpiname svietą, beriame į jį druską, cukrų ir sodą. Išmaišome.
    2. Į sviestą dedame varškę ir permaišome.
    3. Beriame persijotus miltus ir užminkome tešlą (tešla gali būti šiek tiek lipni).
    4. Atidedame tešlą į šalį ir darome įdarą. Stambia tarka sutarkuojame sūrį, beriame Milk Masalą, dedame miltus ir grietinę, viską gerai permaišome.
    5. Tešlą padaliname į dvi dalis. Viena dalimi išklojame sviestu patepta kepimo formą, formuojant bortelius.
    6. Tolygiai paskirstome įdarą.
    7. Ant viršaus dedame antrą tešlos dalį.
    8. Sujungiame tešlos kraštelius, kad įdaras neišbėgtu ir subadome šakute.
    9. Apibarstome sezamo sėklomis.
    10. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.
    11. Atvėsiname, supjaustome ir tiekiame
    Recipe Notes
    1. *Stiklinė 250 ml.
    2. Įdarą galima pagardinti prieskoninėmis žolelėmis.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą