Pyragas su troškintais kopūstais

    0
    341

    Esu tikra troškintų kopūstų fanė. Šis pyragas man labai patiko – mažai tešlos ir daug įdaro. O jau tą pyrago traški plutelė… mmm…
    Su įdaru galite eksperimentuoti: sūrį galima pakeisti panyrų, papildomai įdėti žirnelius arba pomidorus, baltagūžį kopūstą pakeisti žiediniu ir t.t. 

    Atsispausdinti receptą
    Pyragas su troškintais kopūstais
    Patiekalas Kepiniai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Kepiniai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Paruošiame prieskonius.
    2. Kopūstą plonai supjaustome.
    3. Morką sutarkuojame stambia tarka.
    4. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi. Beriame juodgrudės sėklas ir maišant kepame 30 sekundžių. Beriame ciberžolę, asafetidą ir maišant kepame 5 sekundes. Beriame morkas, maišant kepame 3-4 minutes. Dedame kopūstą, pilame 50 ml vandens, pagardiname 1/2 a.š. druskos ir troškiname 10 minučių.
    5. Į dubenį su kefyrų, beriame cukrų, druską, prieskonių mišinį, pilame sviestą ir gerai permaišome.
    6. Beriame miltus ir užmaišome grietinės tirštumo tešlą.
    7. Atvėsusius kopūstus permaišome su sūriu.
    8. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame pusę tešlos ir tolygiai paskirstome.
    9. Ant tešlos dedame troškintus kopūstus.
    10. Ant viršaus paskirstome likusią tešlą.
    11. Pyragą kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą