Raudonųjų lęšių ir ryžių sriuba

    0
    348

    Gardi, kvapni, šildanti, soti, tačiau lengvai virškinama sriuba. Tokios sriubos karaliauja pas mus rudenį ir žiemą. Jokie šalčiai mums nebaisūs. 

    Atsispausdinti receptą
    Raudonųjų lęšių ir ryžių sriuba
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Paruošiame prieskonius.
    2. Ryžius ir lęšius gerai perplauname, dedame į puodą, pagardiname pipirais ir užpilame verdančiu sultiniu. Užverdame ir verdame ant silpnos ugnies 30-40 minučių (jei sriuba gaunasi per tiršta, įpilkite dar sultinio).
    3. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus, dedame kario lapus, beriame prieskonius ir maišant kaitiname kelias sekundes. Keptuves turinį dedame į sriubą. Pagardiname citrinos sultimis, druska ir verdame dar 5 minutes
    4. Tiekiame šiltą. Galima pagardinti žalumynais ar grietine.
    Recipe Notes
    1. *stiklinė 250 ml.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą