Raudonųjų lęšių sriuba su mėtomis

    0
    219

    Lengva, skani, kvapni sriubą. Ryški, spalvinga, su pikantišku mėtų prieskoniu. 

    Atsispausdinti receptą
    Raudonųjų lęšių sriuba su mėtomis
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Paruošiame prieskonius.
    2. Lęšius perplauname. Dedame į puodą ir užpilame šaltu vandeniu arba sultiniu. Užverdame, sumažiname ugnį ir verdame 15-20 minučių. Retkarčiais pamaišome ir nuimame susidariusias putas.
    3. Keptuvėje įkaitiname sviestą arba aliejų, beriame asafetidą ir kepame kelias sekundes. Dedame pomidorų padažą, beriame mėtas, čilį ir maišant kepame apie minutę.
    4. Keptuvės turinį dedame į puodą. Sriubą pagardiname cukrumi, druska ir citrinos sultimis. Užverdame ir nukeliame nuo ugnies.
    5. Sriubą sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
    6. Tiekiame šiltą su šviežia duona.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą