Riešutų ir džiovintų vaisių laddu

    0
    1753

    Tiesiog puikus ir sveikas skanėstas! 😉 

    Atsispausdinti receptą
    Riešutų ir džiovintų vaisių laddu
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Instructions
    1. Migdolus užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame 10 min. Nuimame odeles (jei sunkiai nusiima, užpilame vandeniu dar kartą).
    2. Anakardžių ir lazdynų riešutus nuplauname
    3. Smulkiai supjaustome riešutus.
    4. Datules susmulkiname virtuvinio kombaino pagalba (tik ne visai iki vientisos masės).
    5. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname ghį, beriame riešutus ir maišant kepame 5 minutes.
    6. Sumažiname ugnį ir dedame datulių masę. Maišant kepame kol riešutai susijungs su datulėmis.
    7. Masę pagardiname cinamonu, permaišome ir nukeliame nuo ugnies.
    8. Masę iš keptuvės dedame į dubenį, palaukiame kol šiek tiek atvės ir formuojame rutuliukus.
    9. Dedame į šaldytuvą 1 val.
    Recipe Notes
    1. Galite rinktis savo mėgstamiausius riešutus bei džiovintus vaisius.
    2. Veganiškam variantui vietoje sviesto naudokite kokosų aliejų.
    3. Rutuliukus galima apvolioti kokosų drožlėse, smulkintuose riešutuose ir pan.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą