Saldžiarūgščiai agurkai

    0
    271

    Tai yra fantastiškas užkandis. Agurkai gaunasi gaivūs ir traškūs. Tinka prie troškinių, bulvių, ryžių, ant sumuštinių. Tai yra puiki alternatyva marinuotiems agurkėliams.

    Atsispausdinti receptą
    Saldžiarūgščiai agurkai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Agurkus plonai supjaustome ir dedame į 1 l talpos stiklainį.
    2. Sumaišome visus marinatui skirtus ingredientus ir gerai permaišome, kad cukrus ir druska ištirptu.
    3. Marinatu užpilame agurkus ir uždengiame stiklainį.
    4. Agurkus 6 valandas palaikome kambario temperatūroje. Vėliau laikome šaldytuve.
    5. Tiekiant apibarsčiau kepintomis sezamo sėklomis.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą