Salotos „Tabbouleh“

    0
    264

    Egzistuoja daugybė Tabbouleh salotų receptų, tačiau keturi ingredientai yra privalomi ir charakterizuoja šias salotas – tai Bulgur krupos, petražolės, šviežios mėtos ir citrinos sultys. Papildomai dėkite savo mėgstamas daržoves. 

    Atsispausdinti receptą
    Salotos „Tabbouleh“
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Perplauname kruopas, sudedame į puodą, beriame 1/2 a.š. druskos ir išverdame kaip nurodyta ant pakuotės. (Aš viriau 15 min. ir palikau 15 min. pastovėti).
    2. Agurką, saliero stiebą smulkiai supjaustome. Mėtas ir petražoles nuplauname ir smulkiai sukapojame.
    3. Išvirtas kruopas suberiame į didelį dubenį. Beriame žalumynus, daržoves ir pagardiname prieskoniais. Pilame citrinos sultys, alyvuogių aliejų ir išmaišome.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą