Sklindžiai su obuoliais

    0
    1627

    Ir vėl šilčiausi prisiminimai iš vaikystės. Skaniausi močiutės sklindžiai su obuoliais. Anksčiau dažnai juos gamindavau, o atsisakius kiaušinių, pagalvojau, kad tikrai taip skaniai nepavyks. Ir klydau! Gavosi gardžiausi sklindžiai. Sesuo neduos sumeluoti. Pasakė: Tikrai kaip pas močiute! Ar gali būti malonesnis komplimentas.

    Atsispausdinti receptą
    Sklindžiai su obuoliais
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Smulkiais kubeliais supjaustome obuolius.
    2. Į didelį dubenį persijojame miltus su druska ir soda, beriame 3 a.š. cukraus ir permaišome.
    3. Po trupučiuką pilame kefyrą ir užmaišome tešlą.
    4. Beriame į tešlą obuolius ir permaišome.
    5. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi. Šaukštu dedame tešlą ir sklindžius apkepame iš abiejų pusių.
    6. Dar karštus apibarstome cukraus-cinamono mišiniu (3 a.š. cukraus ir 1/2 a.š. cinamono).
    7. Tiekiame šiltus su grietine.
    Recipe Notes

    * Stiklinė 250 ml.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą