Sklindžiai su panyru ir žirneliais

    0
    432

    Atsispausdinti receptą
    Sklindžiai su panyru ir žirneliais
    Patiekalas Blynai, blyneliai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Blynai, blyneliai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Žirnelius beriame į verdantį vandenį ir verdame 2 minutes.
    2. Panyrą sutarkuojama stambia tarka.
    3. Į dubenį beriame miltus, prieskonius, kepimo miltelius, druska ir gerai permaišome.
    4. Į miltų mišinį pilame pieną, dedame grietinę ir užmaišome tešlą.
    5. Į tešlą dedame panyrą, atvėsusius žirnelius ir permaišome.
    6. Keptuvę įkaitiname ant vidutinės ugnies, dedame 1 v.š. ghi. Šaukštu dedame tešlą ir sklindžius apkepame iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą