Sklindžiai su rabarbarais

    0
    249

    Minkšti, purūs, saldžiarūgščiai sklindžiai savaitgalio pusryčiams.

    Atsispausdinti receptą
    Sklindžiai su rabarbarais
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Nuplautus ir nuluptus rabarbarus supjaustome griežinėliais.
    2. Miltus sumaišome su druska, kepimo milteliais ir cinamonu.
    3. Į vidutinio didžio dubenį pilame akvafabą (nors jos ir atrodo mažai, bet plakant labai padidėja tūris). Plakame akvafabą vidutiniu greičiu, po 1 v.š. beriame cukraus pudrą ir plakame toliau iki standžių putų.
    4. Į miltų mišinį pilame kefyrą ir permaišome.
    5. Atsargiai įmaišome akvafabą.
    6. Rabarbarus sudedame į tešlą ir permaišome.
    7. Kepame įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
    Recipe Notes
    1. *Stiklinė 250 ml.
    2. Rabarbarus galite pakeisti obuoliais.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą