Sluoksniuotas obuolių pyragas

    0
    384

    Iš tiesų, pamačius tokį receptą nesitikėjau, kad gausis skanus pyragas, o išėmus iš formos jis nesubirės. Bet gavosi tikrai superinis pyragas su traškia plutele. Pagaminamas lengvai ir greitai, juk nieko nereikia nei plakti, nei maišyti. 

    Atsispausdinti receptą
    Sluoksniuotas obuolių pyragas
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Sviestą dedame į šaldymo kamerą.
    2. Į dubenį beriame miltus, manus, cinamoną, cukrų ir vanilinį cukrų, sodą ir permaišome.
    3. Stambia tarka sutarkuojame obuolius.
    4. Miltų mišinį reikėtu padalinti į 4 dalis, o obuolius į 3.
    5. Išklojame formą kepimo popieriumi ir patepame aliejumi arba sviestu.
    6. Sluoksniuojame: miltų mišinys-obuoliai-miltai-obuoliai-miltai-obuoliai-miltai.
    7. Ištraukiame iš šaldyklio sviestą ir sutarkuojame stambia tarka. Sviestą dedame ant pyrago viršaus.
    8. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
    Recipe Notes
    1. *Stiklinė 250 ml.
    2. Kepimo forma 28 cm.
    3. Obuolius geriau rinktis labai sultingus.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą