Spanguolių kisielius

    0
    273

    Atsispausdinti receptą
    Spanguolių kisielius
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Spanguoles suberiame į verdantį vandenį (1,8 l), dedame gvazdikėlius, užverdame ir verdame 15 minučių. Po 10 minučių virimo, spanguoles susprogdiname šaukštu trindami į puodo sieneles.
    2. Nukošiame ir gražiname ant viryklės. beriame cukrų.
    3. Stiklinėje šalto vandens ištirpiname krakmolą. Plona srovele, nuolat maišant, pilame krakmolą į puodą. Užverdame ir nukeliame nuo ugnies.
    Recipe Notes
    1. Bulvių krakmolą galima pakeisti 6 v.š. kukurūzų krakmolu.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą