Sūrio paplotėliai su prieskoniais

    0
    254

    Labai skanūs, minkšti paplotėliai.

    Atsispausdinti receptą
    Sūrio paplotėliai su prieskoniais
    Patiekalas Kepiniai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Patiekalas Kepiniai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Instructions
    1. Į dubenį beriame sūrį, pilame kefyrą ir permaišome.
    2. Į kitą dubenį beriame miltus, druską, juodgrūdes, sezamų sėklas ir permaišome.
    3. Į dubenį beriame sodą ir užpilame citrinos sultimis.
    4. Beriame miltus ir užmaišome minkštą tešlą (tešla gaunasi šiek tiek lipni. Miltų geriau nepadauginti, nes paplotėliai bus per kieti).
    5. Tešlą dedame ant miltais pabarstytos lentelės ir uždengiame dubeniu (galima įdėti į maišelį) ir paliekame 15-20 min.
    6. Tešlą padaliname į 10 dalių.
    7. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiojame ploną paplotėlį.
    8. Keptuvę įkaitiname ant vidutinės ugnies, dedame paplotėlį ir kepame kol pasidengs rudomis dėmelėmis. Apverčiame ir iškepusią pusę aptepame sviestu (nebūtinai). Nukeliame paplotėlį ant lėkštes aptepta pusę į apačią, tada aptepame kitą pusę. (Prieš dedant sekantį paplotėlį, keptuvę nuvalykite popieriniu rankšluosčiu).
    9. Šiltus paplotėlius tiekiame prie sriubos ar troškinio.
    Recipe Notes
    1. *Stiklinė 250 ml.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą