Torta Caprese

    0
    127

    Pasakiško skonio šokoladinis pyragas iš vienos gražiausių Italijos salų – Capri. Labai saldus ir nuodėmingas.

    Atsispausdinti receptą
    Torta Caprese
    Pasakiško skonio šokoladinis pyragas iš vienos gražiausių Italijos salų - Capri. Labai saldus ir nuodėmingas.
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Ištirpiname sviestą. Beriame sukapotą šokoladą ir maišome kol ištirps. Turi gautis šokoladinis padažas. Paliekame, kad šiek tiek atvėstu.
    2. Atskirame dubenyje sumaišome miltus, migdolų miltus ir kakavą.
    3. Mikseriu išplakame jogurtą, krakmolą ir cukrų.
    4. Į cukraus-jogurto masę pilame šokoladinį padažą ir gerai permaišome.
    5. Beriame miltų mišinį ir užmaišome tešlą.
    6. Kepimo formą ištepame sviestu ir apibarstome kakava (likučius nukratome).
    7. Į paruoštą formą dedame tešlą ir išlyginame paviršių.
    8. Pyragą kepame iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių.
    9. Atvėsiname ant grotelių.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą