Trinta baklažanų sriuba

    0
    225

    Jei mėgstate baklažanus, ši sriuba jums. Turtingo skonio, labai lengva. Ir ją puikiai papildo pelėsinis sūris.

    Atsispausdinti receptą
    Trinta baklažanų sriuba
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Baklažaną ir pomidorą perpjauname per pusę. Dedame į kepimo formą, apšlakstome aliejumi ir pagardiname druska.
    2. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min.
    3. Nuo pomidoro ir baklažano nuimame odelę. Dedame į puodą, užpilame sultiniu, pagardiname prieskoniais, užverdame, sumažiname ugnį ir verdame 20 min.
    4. Sriubą sutriname maisto smulkintuvu, pagardiname pipirais, įpilame grietinėlę ir permaišome.
    5. Sriubą išpilstome, pagardiname pelėsinių sūriu ir tiekiame.
    Recipe Notes
    1. Vietoje pelėsinio sūrio tiks feta, džiūvesėliai, sėklos, saulėgrąžos ir pan.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą