Trinta lęšių ir avinžirnių sriuba

    0
    523

    Šaltajam sezonui – šildančios sriubos! Rekomenduoju paragauti šią aromatingą marokietišką sriuba.

    Atsispausdinti receptą
    Trinta lęšių ir avinžirnių sriuba
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Salierą supjaustome griežinėliais.
    2. Puode įkaitiname 2 v.š. aliejaus, dedame salierą ir maišant kepame iki auksinės spalvos.
    3. Beriame ciberžolę, kuminą, kalendrą ir maišant kepame 1 minutę. Užpilame vandeniu arba sultiniu ir užverdame.
    4. Beriame lęšius ir ant vidutinės ugnies verdame 20-25 minutes arba kol suminkštės.
    5. Dedame pomidorus, avinžirnius ir užverdame.
    6. Sriubą nukeliame nuo ugnies ir sutriname maisto smulkintuvu
    7. Puodą grąžiname ant viryklės, užverdame, įpilame citrinos sulčių, pagardiname druska ir čili. Verdame dar 10 minučių.
    8. Tiekiame šiltą su jogurtu.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą