Trinta moliūgų sriuba su apelsinais

    0
    367

    Šį paprasta sriuba įrodo, kad moliūgas yra nuostabi daržovė ir nereikia naudoti daug įvairių produktų tam, kad išgauti nuostabų patiekalo skonį. Svarbu tik tinkamai parinkti priedus, kad jį paryškinti. Šiame patiekale tai puikia atlieka imbieras ir apelsinų sultys. 

    Atsispausdinti receptą
    Trinta moliūgų sriuba su apelsinais
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Instructions
    1. Moliūgą supjaustome nedideliais kubeliais.
    2. Puode ištirpiname sviestą, dedame imbierą, moliūgą ir maišant kepame 5-6 minutes.
    3. Įpilame vandenį arba sultinį, užverdame. Sumažiname ugnį ir verdame apie 20 min. arba kol moliūgas suminkštės.
    4. Sriubą sutriname maisto smulkintuvu. Įpilame apelsinų sultys, pagardiname druska ir pipirais.
    5. Tiekiame šiltą su pasirinktais priedais (grietine, sėklomis, skrebučiais ir t.t.).
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą