Trinta morkų sriuba su imbieru

    0
    110

    Tai yra labai skani, šildanti sriuba. Kaip tik tokiam orui. Atrodo kas čia tokio, juk tai tik morkos. Bet tinkamai parinkti prieskoniai neatpažįstamai pakeičia tokio paprasto patiekalo skonį. Jei jums nepatinka kuminai, galite pakeisti kalendromis, jos puikiai dera su morkomis. Taip pat tiks ir prieskonių mišinys Garam Masala. Galite nedėti bulvių ir moliūgo. Drąsiai eksperimentuokite!

    Atsispausdinti receptą
    Trinta morkų sriuba
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm
    Ingredients
    Instructions
    1. Paruošiame prieskonius.
    2. Morkas ir moliūgą supjaustome griežinėliais, bulves – kubeliais.
    3. Puode ant vidutinės ugnies įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi, beriame kumino sėklas ir maišant kepame 10 sekundžių, beriame asfetidą, ciberžolę ir imbierą, maišant kepame 5 sekundes. Beriame daržoves ir maišant kepame 10 minučių.
    4. Į puodą įpilame daržovių sultinį, dedame kario lapus, pipalį (jei gardinsite maltais juodaisiais pipirais, tuomet dėkite baigus virti), užverdame ir verdame 15 minučių
    5. Puodą nukeliame nuo viryklės ir sriubą sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
    6. Sriubą grąžiname ant viryklės, užverdame ir nukeliame.
    7. Tiekiame šiltą su grietine, skrebučiais, saulėgrąžomis, sėklomis, žalumynais ar kt.

    Facebook komentarai
    Ankstesnis straipsnisKichari
    Kitas straipsnisTorta Caprese
    Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą