Troškintos morkytės

    0
    347

    Troškintas morkas prisimenu iš vaikystės, duodavo darželyje, bet aš niekada jų nevalgiau, buvo labai ne skanu. Šios morkytės visiška priešingybė. Lengvai salstelėjusios  su švelniu grietinėlės padažu. Skanumėlis.

    Atsispausdinti receptą
    Troškintos morkytės
    Patiekalas Užkandžiai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Užkandžiai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Kubeliais supjaustome morkas.
    2. Morkas 5 min kepame įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus, įpilame 100 ml. vandens, pagardiname druska ir troškiname 20 minučių (jei morkytės jaunos, užteks 10-15 minučių).
    3. Į keptuvę pilame grietinėlę ir ant mažos ugnies kaitiname, kol grietinėlės sumažės dvigubai.
    4. Baigus troškinti morkytes, pagardiname pipirais, įberiame smulkintų krapų, tiekiame šiltas.
    Recipe Notes
    1. Galite papildomai pagardinti kalendra ar Garam Masala.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą