Varškėčiai su juodaisiais sezamais

    0
    1816

    Paprasti, tačiau labai skanūs varškėčiai. Kadangi paruošimas reikalauja mažai laiko (nereikia nieko plakti, maišyti), proporcijos aiškios, tai gaminu net pusryčiams.

    Atsispausdinti receptą
    Varškėčiai su juodaisiais sezamais
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Varškę ištriname su cukrumi.
    2. Beriame miltus, sezamų sėklas, druską, dedame grietinę (jei varškė šlapia nebūtinai) ir užmaišome tešlą varškėčiams.
    3. Formuojame varškėtukus.
    4. Kepame vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus arba ghi.
    5. Tiekiame šiltus su grietine, uogiene ar sirupu.
    Recipe Notes
    1. Sezamų sėklas galite keisti aguonomis, razinomis, čija. 
    2. Prieskonių mišinį "Milk Masala" galite pakeisti cinamonu ar kardamonu.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą