Varškės apkepas su pomidorais

    0
    167

    Varškę man labiau patiko saldžiuose kepiniuose, bet pradėjau naudoti panyrą ir visi patiekalai su varške pasidarė ypatingi ir labai skanūs. 

    Iš šios tešlos kiekio galima iškepti 2 pyragus arba vieną didelį. Ši tešla fantastiška. Su ja lengva dirbti ir ji yra skani. 
    Šis apkepas skanus ir šiltas, šaltas.

    Atsispausdinti receptą
    Varškės apkepas su pomidorais
    Patiekalas Kepiniai, Užkandžiai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    Ingredients
    Patiekalas Kepiniai, Užkandžiai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    Ingredients
    Instructions
    1. Į dubenį beriame miltus, 1 a.š. druskos, kepimo miltelius ir permaišome.
    2. Į miltų mišinį dedame 100 g. mažais gabaliukais supjaustyto sviesto ir triname tarp pirštų.
    3. Dedame grietinę, pilame 100 g tirpinto sviesto ir užmaišome tešlą. Tešlą įsukame į plėvelę ir dedame į šaldytuvą 30-60 min.
    4. Į dubenį dedame varškę, grietinę, beriame manų kruopas, prieskonius ir gerai permaišome. Dedame alyvuoges ir atsargiai permaišome dar kartą.
    5. Pomidorus supjaustome griežinėliais.
    6. Tešlą iškočiojame, dedame į kepimo formą ir subadome šakute.
    7. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių
    8. Ant tešlos tolygiai paskirstome įdarą.
    9. Ant viršaus dedame pomidorus, alyvuoges. Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
    10. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
    11. Atvėsiname, supjaustome ir tiekiame
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą