Varškiniai sausainiai su aguonomis

    0
    554

    Visų laikų nuostabiausi ir skaniausi sausainiai. 

    Atsispausdinti receptą
    Varškiniai sausainiai su aguonomis
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Instructions
    1. Varškę permaišome su miltais ir kepimo milteliais.
    2. Į varškės-miltų masę pilame sviestą ir gerai permaišome.
    3. Tešlą padaliname per pusę ir įsukame į plėvelę. Dedame į šaldytuvą 30 min.
    4. Cukrų permaišome su aguonomis.
    5. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiojame 3 mm storio lakštą ir stikline spaudžiame apskritimus (7 cm).
    6. Vieną pusę įspaudžiame į cukrų su aguonomis.
    7. Sulankstome per pusę cukrumi į vidų. Vieną pusę vėl spaudžiame į cukrų su aguonomis.
    8. Ir vėl sulankstome per pusę cukrumi į vidų. Vieną pusę spaudžiame į cukraus-aguonų masę.
    9. Sausainius dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos cukruota puse į viršų.
    10. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą